Registratie en verzekering

Registreren

Je kubb-team registreren is geen verplichting om deel te kunnen nemen aan toernooien. Maar om punten te kunnen verzamelen voor de Belgische Kubb Ranking, is het wel nodig dat je je team (en zijn leden) registreert. Geen registratie is helaas geen punten. Het is een kleine moeite om dit aan het begin van het seizoen even in orde te brengen. Zo ben je zeker dat je geen punten misloopt.

Registreren doe je door op de link 'Account Beheren' te klikken en een profiel aan te maken. Daarna kan je leden toevoegen en eventueel een toernooi aanmaken, dat dan vanzelf in onze toernooi-kalender komt te staan. Meer is het niet!

Verzekeren

Verzekeren is ook geen verplichting. Maar we kunnen het ten stelligste aanraden aan iedereen die wel eens kubb speelt. 

Verzekeren doe je op dezelfde manier als de registratie. Profiel aanmaken, inloggen en leden aanmaken. Zo zal je zien dat je elk lid afzonderlijk kan verzekeren. Een eenvoudig 'vinkje' achter de naam van het te verzekeren lid volstaat om een jaar verzekerd te zijn. (Een verzekerd jaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.) De verzekering die we jullie aanbieden, is er een die uitgaat van de multisportfederatie FROS.

Deze verzekering loont zeker de moeite als je weet dat je op elk tornooi verzekerd bent, elke training (thuis, onder de kerktoren,…) gedekt is, jullie eigen tornooi ook verzekerd is, er geen franchise is voor lichamelijke letsels,… Alle details zijn terug te vinden op FROS.

Een verzekering voor een jaar onbezorgd kubben kost je team 60€ (voor een team van max 6 spelers). Voor elke extra speler die je wenst te verzekeren, betaal je nog eens 9€. 

Na het aanvinken van de te verzekeren leden krijg je van ons een mailtje met verdere details ivm de betaling. Hieronder eveneens deze gegevens, mocht je de mail ergens onderweg verliezen...

Betalingsgegevens Verzekering Kubb

IBAN: BE40 0017 8090 6963          BIC: GEBABEBB          VERMELDING: 'Ploegnaam' + verzekering 2018